Bloggar
Orden från ett Silverhjärta
Familjen Silverhjärta
Möt familjen som är riktigt extraordinär

Till slut har jag givit upp och handlat mig ett par dubbade skor. I ärlighetens namn trodde jag aldrig att jag skulle göra det. Jag har ju envist använt mina jak trax och gillar dem riktigt bra för det mesta. De är inte så sköna när man springer på ren asfalt eller is men så fort det ligger lite packad snö så gör det sitt arbete som de ska.

det krävdes ett Everest challenge för att jag skulle ge upp. En tävling med isiga backar, snömaskiner och andra märkligheter! Skistar Everest Challenge går av stapeln den 7 februari i Hammarbybacken. Ni hittar mer information om eventet här, Everest Challenge.

Hindren under den här tävlingen går inte av för hackor!

När vädret är så bra är det svårt att hitta ursäkter till varför man inte ska cykla till jobbet. Sommarstockholm är verkligen fantastiskt och jag är enormt glad över att bo i en stad utan smogg, elakartad trafik och uberstress!

Det blev en stadig tur på cykeln under söndagen, Tyresö vart ligger det egentligen? Inte en aning om ni frågar mig men nu har jag varit där och cyklat i mååånga backar.

Cykeltur

 Joggande man vid Lötsjön Sundbybgerg

 

Jag tog en joggingtur med Stina på Lördagen. Jag sprang och hon cyklade.

 

Jag tyckte det var fantastiskt skönt ute i vårvädret. Fågelkvitter och glada människor som yrvakna knatar runt i solskenet. Efter en stund så började Stina klaga och det gick inte över förrän vi var hemma igen. Hon tyckte cykelsadeln inte var bekväm nog och hon fick ont i ändan...

Är inte livet fantastiskt!?!

 

jogg.1

 

Det kändes inte så jobbigt som jag trodde.

Jag var ute och joggade en mil vid Lösjön igår så jag var lite orolig för att det skulle bli en trög dag idag. Så blev det nu inte, benen var lätta och jag hade inte ont någonstans.

Skönt att det inte var så mycket folk på Åkeshov, men så är det ju sportlovsvecka, många är bortresta.