Familjen Bloggar

CEO

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

CFO

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

FrejasBlogg

 

Att navigera i hund djungeln är ingen lätt hitoria, inte nog med att välja rätt ras tillkommer även utmaningen att välja rätt uppfödare och rätt individ. Valet av ras är extremt viktig, olika raser har olika karakteristiska drag och även olika behov. Viktigt att fundera på innan hundköpet är, har jag verkligen valt en ras som passar mig och mitt liv inte bara nu utan om tio år.

 FrejasBlogg

Att skaffa hund är nog svårare än vad  många tror. Att välja ras, välja uppfödare, kull och till sist en valp är en oändlig djungel som består både av lycka, rädsla och en hel del fällor för den som inte är försiktning.Fredagen den 16 Mars var jag och min sambo Alexander och hämtade upp vår lilla Pomeranian, en valp på sex månader. Efter mycket reaserch och problem med oseriösa kennlar var det äntligen dags för oss att hämta vår lilla valp.För utom den eufori som skapats i samband med att uppfylla en dröm om att skaffa hand har jag även erhållit en hel del bra tips och lärdomar från den svåra uppgiften att navigera i kenneldjungeln, med falska löften, skitsnack och dåliga avelsstammar. 

Frejas Blogg

Jag och Alexander beslöt oss för att ta en minisemester upp till hans landställe i jämtland. Efter en mysig och lång bilresa var vi framme lagom till det var dags att gå och ägga sig.

FrejasBlogg

Under sommaren 2017 beslutades det att ge Kebnekajses topp ytterligare ett försök. Fem dagars utmaning med målsättningen att äntligen bestiga Sveriges högsta berg.

 

Frejas Blogg

Som ni alla vet har det blivit en fin fin tradition att ta sig till London tillsammans med Karin Silverhjärta när höstlöven börjar falla. Nu år 2016 är inget undantag. Torsdagen den 29 September var det dags att ge sig av ... igen.

 

Underkategorier

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller