Familjen Bloggar

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

Frejas Blogg

Som ni alla vet har det blivit en fin fin tradition att ta sig till London tillsammans med Karin Silverhjärta när höstlöven börjar falla. Nu år 2016 är inget undantag. Torsdagen den 29 September var det dags att ge sig av ... igen.

 

Klockan hann slå 0300 innan vi var framme vid Strand Palace Hotel på vägen Strand i London. Hotellet är lagom stort och har elegans och lyx skrivet över sig. I ett stort hotellrum i modern design med panoramafönser ut mot staden skulle vi spendera tre av våra nätter. Känslan av lyx spred sig i hela min sinnesstämmning, nu får jag vara prinsessa i fyra dagar. Att ha personer som öppnar dörrar och står i hissar oberoende av tiden på dygnet när något som jag skulle kunna vänja mig vid.

 

Första dagen på denna weekend var man ju tvungen att ta vara på, så upp tidigt och äta en fantastisk frukost på hotellet. Jag vet inte hur ni känner, men engelsk mat för mig är ingen höjdare. Konstiga korvar, ägg och bakelser. Te däremot håller jag hårt om hjärtat, vem kan börja dagen utan en kopp te kan man ju undra?. London erbjöd idag strålande sol och en klarblå himmel. Idag percis som alla andra weekend dagar under denna vistelse stod shopping på agendan.  Shoppinggatorna som bör rekomenderas är: New Bond street, Oxford Street och Regent Street. Butiker som bara är ett måste är ju Victoria Secret och sen självklart alla mäskes butiker som Gant, Dior, Mikeal Kors, Tommy Hilfiger, ja jag tror ni förstår vinken. Eftermiddags fika blev de på Royal Cafe. Cafét är extremt mysigt och har de mest fantastiska bakverken. För mig blev de en tart och för Karin Silverhjärta en cheescake med svartvinbär. Bägge extremt goda och givet avnjöts de även ett glas bubbel. Efter fikat blev det en del springande i sport butiker då med julklappshandel på agendan. Detta utfördes självklart vi Piccadilly Circus. Middagen fick bli italienskt och smakade hel fantastiskt.  

Dag nummer två blev en shopping dag utav dess like. Tillbaka i, i stort sätt alla de butiker som vi besökte igår plus en mängd nya butiker. Idag införskaffades en svart mocka kjol, en grön manchesterkjol, en grå mönstrad klänning samt lite julklappar. Fika och lunch blev de på ett super mysigt ställe i de äldra kvarteren av London. Öl på en irländs pubb för att sedan ta sig vidare till dagens höjdpunkt. Jo vi tog oss nänligen till Kings Cross Station, till en butik som ligger på perrongen 9 3/4, ja nu förstår nog de flesta ... även fast än ni är muglare. På denna perång ligger nämligen en Harry Potter butik. Hur coolt är inte de? En brilijant affärsidé  och till stort nörje för oss Harry Potter fans. 

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller