Familjen Bloggar

CEO

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

CFO

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

julafton Södermalm packet

Julafton hemma på Söder. Efter en skön morgon på Skansen var det dags att duka upp för traditionellt julbord.

sommarhus headerFamiljen stormtrivs i vår lilla lägenhet på Söder och vi njuter av närheten till både vänner, aktiviteter och mysiga promenader i vackra miljöer. Det känns verkligen som att vi har hittat hem på riktigt och efter en sommar med renovering och köksbygge så njuter vi nu in hösten för fullt!

 

 
Min älskade man & "soulmate" Peter idag är det 17 år sedan vi bytte ringar och 22 år som vi har levt tillsammans.
 
Älskar dig fortfarande av hela mitt hjärta och är tacksam över att vi har varandra i vardagen, i äventyren & när livet bjuder både på med- och motgångar.
 
KÄRLEK — feeling blessed with Freja Silverhjärta and Peter Silverhjärta.
 

 

Idag så var det då äntligen dags för min tatuering, klockan 9 den 9 i månaden 2009 så var det dags att sätta sig i stolen för att få min "gotiska ängel" skulle skapas av Patrik /Circle i Sundbyberg. 999 blev en bra tid och dag och efter ca en och en halv timme så kunde jag supernöjd se resultatet i spegeln.

Tack Patrik för att du förverkligade min dröm och skapade exakt den själ och känsla jag önskade mig. Jag är glad att nu bära med mig denna nya del av mig själv in i framtiden. Det var riktigt kul och bonus att  få prata om resor, möten och naturupplevelser.

Tack min Peter för presentkortet som äntligen fick mig att ta tag i min dröm och att du verkligen förstått att det var viktigt för mig att få göra detta. Älskar dig !

Den som finns här nu hos mig är min mörkaste och sorgsna sida där tårar, sorg, vilsenhet och oro samlas för att komma tillbaka som styrka, energi och kärlek för att omfamna livet och bejaka allt positivt. En plats där det är ok att vara sårbar men som skapar glädje och förmågan att hjälpa mig själv att vara stark och att ta rätt beslut på livets slingriga väg när det gäller mig, min familj och allt som vardagens små äventyr ser till att utmana oss människor i form av både prövningar och lyckorus.

 

Vilken härlig dag 999

Jane

 

 

 

 


Jaha, då står man där på dagis en fredag kväll för att hämta lilla Stina som tidigare i veckan varit kräksjuk. Hemma i huset utanför toadörren har Peter parkerat sig sedan i går då han fick åka hem från jobbet för att möta samma öde som Stina och stora dottern Freja ligger förkyld och snuvig och kurerar sig för att kunna spela basketmatch i helgen.

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller