Familjen Bloggar

CEO

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

CFO

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer


Musik att hissa


Clawfinger - Life will kill you
Lite RapCore från Abrehamsberg kan inte vara helt galet. Clawfinger var riktigt coola när de dök upp för första gången med sin sjukt arga attityd. Senaste skivan är lika bra som första skivan och det vill inte säga lite. Toppen!

Evergray - Monday morning Apocalypse
Med lite mindre fummel och bättre låtar visar Evergray att de faktiskt inte bara rockar utan de rockar fett, riktigt fett! Man kan ju hoppas att Torn är precis lika bra.

Deathstars - Termination Blizz
Svensk Metal som får Rammstein att trilla av scenen. Helt meningslöst men oj så bra!

Flipsyde - We The People
En kul blandning av elektonisk och akustisk musik med vassa texter.

Sonic Syndicate - Only Inhuman
Jag såg Sonic Syndicate på SRF 2008 och de är en sjukt stark grupp. Jag lovar att de kommer bli precis hur stora som helst. Ungt fräscht och jäkligt fartigt. Det känns lite som de tar vid där In Flames tar slut.

Sparzanza - Banisher of the light
Karlstads riktiga stolthet. De visar att man inte bara snackar konstigt och fiskar i staden vid den stora sjön. Man lirar elak metal också och det är vi glada för.

Skillet - Comatose
Skillet lever i samma fåra som Evanescence men Skillet skäms inte ett skit för att de är kristna och stolta över det. Kudos! Själv tror jag inte ett skit men det är djävligt bra musik som sitter osm en smäck.

The Birthday Massacre - Violet
det här är en community med kids som gör märklig musik. Det är psykat värre men det är kul att lyssna på för man blandar sött med surt med blod, svett och död i en märklig soppa.

Xcarnation - Grounded
En turkisk kille som sitter hemma och mekar ihop musik tror jag. Det är en mix mellan NIN, Deathstars, Queensryche och Winger typ. Låter det konstigt? Inte det minsta, helt enkelt bra, riktigt bra...

Några vax som aldrig går ur tiden

Lee Aaron - Call of the wild
Kanadensisk (tror jag) rocktjej som har en räcka låtar som är precis lika bra idag som när de skrevs.

Accept - Metal Heart
Tysk Metal när den är som finast!

Rush - Powerwindows
Kanadensisk trio som är helt löjligt bra. Läs igenom texterna och fundera på hur nära gud Neil Pert sitter. Lyssna på skivan och förstå att detta verkligen är de tre vise männen. Allt annat är en lögn.

Paradise Lost - Symbol of Life
Paradise Lost är en grupp älskad av aldeles för få.... De levererar musik som insprerar en generation musiker. Jag kan helt enkelt inte begripa varför inte skivbolaget vågar satsa på dem...

Kiss - Destroyer
Gammal varar längst.. Skivan kom 1976 men låtar som Detroit rock City, God of Thunder och Shout it out Loud sitter som en smäck även idag.

Pretty Maids - Stripped
Låtar som dög blev helt fantastiska när de framförs akustiskt. En skiva som verkligen är bra rätt igenom.

Heart - Bad Animals
Systrarna Ann och Nancy som har röster med sån glöd att de får änglars vingar att brinna.

Magnum - On a Storytellers Night
Så mycket gosiga sagor att man nästan tror att troll och älvor verkligen finns. Sann inspiration en sen höstkväll när de vissna löven rassar från träden och regnet piskar fönstren. 

och Musik att dissa

Carola
Inte nog med att musiken är usel, allt hon säger är lika begripligt som om de ljud som kommer från baken på en Kamel med orolig mage.

Red Hot Chilipeppers
De är lika heta som en isbit och deras musik biter lika bra som smör.

Christer Sjögren
Vilken sopa. Att många gamla frånskilda kärringar jagar en ny karl det vet vet ju alla. Och att denna grupp, fullständigt döva av barnskrik de tvingats lyssna till i alla år har hittat sin golden boy i denna tvåfagra man, lågt lägre än Titanic.

SOAD
Lika bra som Toxicity var är det nya materialet på Mezmerize riktig skit.

Michael Jackson
Kalle Anka är mer verklig än den här figuren...

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller