Familjen Bloggar

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

Efter nästan ett år, tre skriftliga utträden och inte mindre än två! åeronliga besök hos Unionen hoppas jag innerligt att jag aldrig behöver ha med den här skitföreningen att göra, någonsin!

 

IMG 0170

 

Jag ringde och lämnade UNIONEN under förra sommaren när de gick ut i en stor kampanj. Alla nya medlemmar i UNIONEN fick tre månaders gratis medlemskap?!? Är det verkligen det jag betalat för i alla år?

UNIONEN måste verkligen har för mycket pengar (och för många medlemmar) som ger bort medlemskap...

Sanningen är den att jag aldrig skulle blivit medlem i UNIONEN, det var ett misstag från första början.  Jag har fått UNIONENS medlemstidning medarbetare i brevlådan under alla år utan att egentligen läsa en enda artikel. Den talar inte till ingenjörer och tjänstemän, den talar till barnmorskor och kommunalarbetare. 

Deras reklam med en superhjälte med en skitig fiskmås på axeln är ganska märklig, jag förstår inte riktigt kopplingen mellan UNIONEN och fiskmåsmannen. det skulle ju kunna vara så att UNIONEN vill profilera sig som en skitig gapig fågel som inte gör någon nytta men det låter onekligen lite märkligt. Till och med för UNIONEN.

 den första blanketten som jag postade till UNIONEN med information om att jag lämnade föreningen lyckades komma bort i posten... Och då Jane betalar räkningarna som man ska så betalades även UNIONEN-fakturan.

Efter några månader fick jag meddelande från min nya A-kassa om att jag skulle bli utesluten! Anledningen var att jag fortfarande var med i ett annat fack! Va! När jag återigen ringer till UNIONEN stammar en stackars kundtjänstkille fram att eftersom vi betalat räkningarna utan att klaga så är utträdet makulerat. Genom negativ avtalsbildning är jag nu medlem i UNIONEN precis som vanligt. Va! Skojar du med mig? Näe, det är inte skoj det är precis så det är.

Jag fröeslår att vi ska träffas i receptionen på UNIONEN så ska jag räcka över utträdesblanketten personligen. detta är inte möjligt! Däremot mejlar killen över blanketten och jag lämnar den personligen i receptionen hos UNIONEN.

efter ett par månader får jag ett telefonsamtal från UNIONEN. det är UNIONENs medlemsservice som vill berätta att de inte fått någon utträdesansökan från mig!

Va i helvete! Jag har lämnat den åersonligen hos UNIONEN, dessutom fotograferade jag när jag lämnade blanketten hos er!

...

UNIONEN är en maffiaorganisation, det är lättare att få en ståplats i Nybroviken än att lämna UNIONEN!

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller