Familjen Bloggar

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

Under sommaren var det helt omöjligt att se förbi det faktum att det pågick en pandemi i Sverige, och resten av världen. Att hänga på en ö var verkligen befriande.

 

107988627 10159153996954162 4106338667538323915 o

På holmen var vi ju nästan helt ensamma och kunde semestra precis som om inget hade hänt. Vi köpte ett par kajaker, slackline och lite annat, så vi hade något att ägna oss åt. Kajakerna blev ett riktigt lyckokast, alla i familjen har varit ute och paddlat och det verkar nästan som om det är något vi kommer fortsätta med.

Peter och Freja Silverhjärta låg ute och övernattade under en paddeltur som var lite längre. Det blev en ny upplevelse att till slut sova i hängmatta. Det fungerade klart över förväntan och vi kommer helt säkert göra om det. Bensinköket från Optimus fungerade klockrent och det kommer ersätta mitt Tranigia multifuel kök utan några större problem.

Sommarvädret var helt fantastiskt och vi fick många långa slöa dagar i Stockholm skärgård.

 

 

 


 

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller