Mat o Dryck
Äta bör man annars dör man

Brew Dog Nanny state 

Brew Dog Nanny State, öl för barnpassare?

 

Brew Dog är inte ett ölmärke, Brew Dog är en livsstil. Märket med sina starka signalfärger och den skruvade hunden i loggan hårdmarknadsförs verkligen till max. Det som var en liten bakgårdsverksamhet mellan 2007-2009 lyckades under 2010 attrahera över 6 000 privatpersoner som finansierade uppstarten av världserövringen. Resan därifrån har gått spikrakt uppåt.

Brew Dog är idag det snabbast växande livsmedelsföretaget i UK och de öppnar pubar överallt, det är gott om olika prylar som tröjor jackor och kapsylöppnare. 

Som delägare i Brew Dog tillhör man den lilla exklusiva skaran med ett eget id kort som visar att man är en äkta Punkare vart man än är i världen.

Nu har de bestämt sig för att producera en alkoholfri öl, kan det vara något?

 

Ursprungsland:

 

 Storbrittannien

 

 Bryggeri:

 

BrewDog

 

 Alkoholstyrka:

 

0,5%

 

Betyg:

 

*

 

Doften:

När jag häller upp ett glas Brew Dog Nanny State slås jag av att det faktiskt ser ut som ett riktigt öl! Färgen är fyllig och skummet lägger sig fint över ölet. Det doftar friskt och det är ingen tvekan om att det går åt gott om humle vid produktionen av den här drycken.

Smaken: 

Brew Dog Nanny State saknar helt en botten och en kropp, det finns ingen maltighet alls! Ölet är ordentligt beskt och lite surt, en inte alltför trevlig upplevelse. 

Eftersmaken:

Beskan och surheten är det som stannar kvar efter en klunk BrewDog Nnny State tillsammans med pomerans. Att ölen inte är bättre är en stor överraskning och besvikelse.

 

Jag tycker att ni ska strunta i det här ölet helt. En low carb Carlsberg eller en Sir Tastealot slår BrewDog Nanny State på fingrarna alla dagar.