Nyheter
Verkligheten med en skruv

Pokemon Global Trade Station Tips

En av de coolaste funktionerna i det nya Pokemonspelet till DS måste vara GTS eller Global Trade Station.  Man kan byta sina Pokémon medpokemon spelare över hela världen.

Med global trade station kan du nestan få alla pokemon du vill ha.

GTS kan man hitta i pokemonsentret på övervåningen prata med gubben till höger. Inne i byggnaden finns en stor jordglob. Om du tittar på världen ser du små markörer som anger var i världen dina Pokémon kom ifrån. Den senaste handeln kommer att ha en blå markör och genom pusing på "X"-knappen när markören är på toppen av en markör kan du ta reda på namnet på denna plats.

GTS är en bra idé, men de föll kort på några områden.

GTS Problem

Du måste ha sett en Pokémon att handla för det - Problemet med denna borde vara självklart. Eftersom många Pokémon inte visar sig i detta spel du aldrig kan få dem via en GTS handel. Starter Pokemon från andra spel faller inom denna kategori som gör "event" Pokemon.
Du kan inte söka efter vad andra letar efter - Jag tog några Eevees framåt från min Emerald spel via Pal Park och jag har kläckt ett antal Eevee ägg. Jag skulle vilja att handla dessa Eevee bort för Pokemon jag vill, men jag har inget sätt att ta reda på om någon vill en Eevee utan att titta på varje transaktion eller bara erbjuda dem upp för handel. Det kan finnas någon därute som har Pokémon jag vill och skulle acceptera en Eevee i gengäld men jag vet aldrig från bara använda GTS.
Hackade Pokemon - Om inte Pokémon har en olaglig flytta set eller är under nivån finns det ingenting på plats för att hindra människor från att handla "hackat" eller "fuska" Pokemon via GTS.
Untradable handel erbjuder - det finns inget på plats för att hindra mig från att be om en nivå 9 eller under Gengar i en handel. Detta är en omöjlig handel som du inte kan få en Gengar nivå 9 eller utan fusk! Vissa människor använder detta för att utnyttja ett kryphål i GTS duplicera Pokemon och objekt.

Det största problemet för mig har att göra med att behöva ha sett en Pokémon att be om det via GTS. Jag trodde att jag skulle kunna använda GTS att förvärva de sällsynta Pokémon som jag inte har sett, men jag kan inte! Man moste också ha internet för att kunna komma in.

Ett litet problem jag har med GTS är att det kommer visa mig resultat där människor vill Pokemon har jag varken fångats eller ens sett. Om jag letar efter en Pichu och någon vill ha en Pidgey i gengäld ska jag håller med om att det är en rättvis handel, men om jag inte har en Pidgey (eller har aldrig ens sett en) varför GTS visa mig denna handel ? Med ett begränsat antal avslut som kan visas på skärmen varför belamra upp det med handel kan jag inte utföra?

Den enda andra mindre problem har att göra med människor som förväntar mig att handla dem en nivå 100 Dialga en nivå 5 Starly. Är du galen? Saknar du något begrepp om sällsynthet och värde? Den enda person som kommer att göra att handeln med dig är någon som kommer att skicka dig en "hackade" Pokémon!

För att bekämpa några av de mindre problemen på GTS som orsakas av andra spelare, inte Nintendo, ger jag följande tips.

GTS Tips

Välj plats - Innan du gör någon handel se till att titta på världen i GTS och ange ditt geografiska område. Jag har gått upp många avslut i GTS att även rättvis saknade en tränare plats. Jag vill inte bara Pokemon Jag vill också prickar på min jorden!
Erbjud en rättvis handel - Genom att erbjuda en rättvis handel menar jag att du ska byta dina Pokémon för ytterligare Pokémon av ungefär motsvarande värde. Om du letar efter en starter Pokémon kommer du förmodligen få det mycket lätt oavsett vad du erbjuder. Tja, så länge du inte anger en hög starter som är.
Ange inte kön eller nivå - Om du bara vill ha en Pokémon att fylla i din DEX, och det behöver inte vara man eller kvinna, och sedan lämna bort kön och nivån alternativ urval. Genom att lämna dessa två som "varje" du öka chanserna för din handel går igenom av en stor grad. Jag kan inte räkna hur många gånger någon frågade för en kvinnlig starter när jag hade fem manliga förrätter av samma typ.
Sockra affären - Om du letar efter en bättre Pokémon än du erbjuder ska du sockra affären genom att ha dina Pokémon hålla en värdefull post. Evolution poster fungerar bäst för detta.

Pro Tips

Vissa Pokémon är mer värdefulla än andra i Pokemon samhället. Om du går till en Pokémon fläkt forum så ser du att många favorit Pokémon delas av många människor. Jag rekommenderar handel något från utvecklingen linjer, Raltz, Eevee, Gibble, Dratini, Bagon och Shinx. Alla Pokémon som Ash eller en viktig anime karaktär använder kommer att efterfrågas. En kvinnlig Pokémon är alltid mer värdefull än en manlig Pokémon eftersom det kan lära sig nya rörelser genom avel med andra Pokemon.

Jag hoppas att dessa tips har hjälpt dig bli en bättre GTS handlare.

PS: Jag kommer att öppna en Pokémon gård någon gång i framtiden. Jag är fortfarande i proccess att migrera Pokémon till min Pearl spel. När jag slutföra migreringen jag kommer att erbjuda för att göra Wi-Fi-handel för alla "breedable" Pokemon du kan behöva. Håll ögonen öppna!