Bloggar
Orden från ett Silverhjärta
Familjen Silverhjärta
Möt familjen som är riktigt extraordinär

Jag besämmer mig för att åka på julmarknad med barnen. Vaknar, fixar frukost o ber barnen att ta på sig vilket båda vägrar.. men efter mycket om o men tar de på sig=) När vi ska gå ut till bilen upptäcker jag att Noel målat sig med bläck i hela ansiktet!! Man börjar känna sig lite smått irriterad för vi skulle träffa mamma och jane med fam och var redan 20 min sena,då säger Noel: -mamma, jag ville måla mig som han Peter Criss i Kizz! Då blev jag så rörd, gav honom massor av pussar.Det är min pojke det!

Väl ute på parkeringen efter tvätt av Noel och Ca 30 min sena. Krockade med något jä...la pucko ute på våran parkering han var ett sådant riktigt trafik geni;)

Så väl iväg 40 min sena,hade en jätte bra dag på julmarkanden med familjen.

Slutet gott allting gott..