Bloggar
Orden från ett Silverhjärta
Familjen Silverhjärta
Möt familjen som är riktigt extraordinär

Frejas BloggNu blev det en spontanresa till farmor och farfar, Allan och Anita i Skåne.

En mysig femdagarssemester med kusinerna Noel Silverhjärta, Mathilda Silverhjärta och min syster Stina Silverhjärta. Tidigt på morgonen tog jag mig till Stockholm Bromma flygplats för att åka till Sturup i Skåne.

Till min förvåning blev jag hämtad på flygplatsen av farfar och farmor för att sedan åka bil i en timme till ett litet område som heter Lilla Beddinge där landstället ligger.

Jag har inte varit här på över 10 år så var enormt roligt att se den enkla lilla svarta stugan med vita detaljer och den gegantiska trädgården fylld med fjärilar och vackra blommor. skåne 4

Jag välkomnades av en superexalterad hund som hoppade upp i min famn. Tonåringarna hade självklart inte vaknat än. Frukostfrallor från den lilla närbutiken. Mums!. Dagen följdes av ett dopp i det salta havet och en mysig tur till en glassbutik vid Beddingestrand.

Glassarna de serverade var bland de största jag någonsin sett, två kulor, en kula latte och en kula nougatglass i en nygräddad våffla. Så himla gott! En långpromenad, minigolf och shopping hos Vackra ting.

Under min semester i Skåne hade jag  extrem tur med vädret, mindre än 28 grader var det inte en enda regnig dag, nästan som när man är på solsemester i Grekland.

skåne 1

Mysiga promenader, sköna dopp och shopping var vad mina dagar bestod av. En av dagarna fick jag och farmor Anita till och med låna farfars Allans ögonsten en extremt gammal svart Volvo 740. Denna dag hann vi med Agdas, Smygehuk, Trelleborg, Vackra ting och massvis med andra aktiviteter. En riktigt lyxig dag.

Dagarna flög förbi här i paradiset med den lilla stugan och de kritvita stränderna.

skäne 2

Definitivt ett guldställe.