Bloggar
Orden från ett Silverhjärta
Familjen Silverhjärta
Möt familjen som är riktigt extraordinär

Egentligen har jag nog alltid varit intresserad av form och estetik. Redan som liten har både jag och min systeer haft ett gediget intresse för bildspråk, något som format båda våra liv, och som jag idag kan se går igen i mina egna barn.

Under tiden med Iprobe så arbetade vi fram en helt ny grafisk profil där varje tjänst placerades i en hexagon som sedan omgavs av likadana figurer. Resultatet var att vi fick en bikupa med tjänster som hängde samman. Formspråket användes i alla möjliga sammanhang och fungerade riktigt väl.

Det var speciellt en bild som jag då inte riktigt kunde förstå hur sann den var. Företagets tjänster bildade ett rymskepp som selgade förbi med hästhuvudnebulosan i bakgrunden.  Skitsnyggt, men inte något som mätavdelningen på det kommunala energibolaget kunde relatera det minsta till.

Jag tycker fortfarande att det är kul att producera grafik med hjälp av datorn, men tyvärr så är det sällan jag har ro till att sitta med detta.

Sedan dess så har jag lärt mig att programmera html och javascript, flash (action script), jag kan en hel del om php och har tvingas bli bra både på MSSQL och MySQL för det är ju på nätet det händer!

Det som började med att jag gjorde en enkel html-basera sida har successivt utvecklas till att bli någon form av semiprofesionell verksamhet där jag gjort ett tiotal komersiella hemsidor genom åren. det slutade rent av med att jag ansvarade för förvaltningen av hela Entity gorups alla hemsidor under en period. Lite märkligt att en Svensk leder Indier som är så grymma just på allt inom IT...

 Resultatet av mitt pysslande ser ni en yttring för här på Silverheart.se, det är jag som har gjort sidan.