Bloggar
Orden från ett Silverhjärta
Familjen Silverhjärta
Möt familjen som är riktigt extraordinär

Som vanligt så tog familjen ett julkort även i år, traditioner är till för att upprätthålla och som vanligt så blev det uppskattat bland våra vänner och bekanta. Förväntningarna ökar ju från år till år, och familjen är verkligen all- in när det gäller Silverhjärtas traditionella julfoto.

DSC_8303.jpg

Mycket är sig likt men vi bor ju inte längre i kåk men efter lite ommöblering så hade vi fixat till en alldeles egen fotostudio här på Råsundavägen. Temat i år var att vi skulle vara fredliga och flummiga, något som verkligen behövs i den verklighet som vi nu har runt omkring oss med krig och elände.

DSC_8315.jpg

Stina var inte helt nöjd med att vi skulle klä ut oss till barfotatyper när man kan välja ett tufft tema istället. Efter en hel del tjatande och telefonkonfererande med Jane så lämnade jag kidsen med uppgiften att handla alla props som behöves för min lunch var slut.

 

IMG_20151224_121838.jpg

 Freja och Jane däremot smälte in i sina roller utan några som helst problem! Att vara en hippie kom väldigt naturligt båda två, de gled runt här hemma, speglade sig och poserade som om detta var deras verkliga jag...När vi var klara med fotograferingen ville jag hänga undan alla kostymer på ett ställe så vi hittar igen dem till nästa maskerad. Freja opponerade sig kraftigt mot det, det var hennes kostym och hon tänkte minsann inte dela den med någon!

Ja, varför inte, en hippie fru kanske inte skulle vara så illa trotts allt!

IMG_20151223_234924.jpg