Bloggar
Orden från ett Silverhjärta
Familjen Silverhjärta
Möt familjen som är riktigt extraordinär

Den här sommaren har varit helt galet aktiv såhär långt.

  • Vi rivstartade med Sweden Rock Festival!
  • Familjen Silverhjärta åkte till fjällen en vecka och vandrade i Funäsdalen. Vi tog även en tur över flatruet till Ljungdalen där vi vandrade upp till Helags. Det var ju extra roligt att Karin, Mathilda och Noel hängde med.
  • Ungarna han med en tur till Skåne för att vila upp sig med Farmor och Farfar. Det blev en hel del bad i havet nere vid Smygehuk tillsammans med Anita.
  • En härlig helg i Stockholms skärgård tillsammans med familjerna Link och Jardeius, vädret var verkligen toppen och med det sälskapet finns inget övrigt att önska (Grillbuffén som serverades på krogen gick inte av för hackor den heller).
  • Det blev en tur till Göteborg för att se Bruce Springtsteen när han spelade sin tredje och sista spelning på Ullevi. Vädret var toppen och han lirade hela The River plattan från start till mål. Det var lite extra mysigt att jag och Jane var ute på egna äventyr och vi tog en liten avstickare in på Liseberg innan vi flög tillbaka till stan med stort S igen.
  • Två veckors semseter i Honkong, En helt otrolig upplevelse i den Kinesiska stortsaden. Man får ju perspektiv på av som är I-land och U-land... Insikter som jag kanske kan ha användning av i mitt dagliga liv.

 1

Julio Pulare rockar sockor på rockfestivalen. Mycket uppskattat både av kompisar och böss!

 

Lizzie Haley Sweden Rock Festival 2016

Halestorm levererade verkligen under eftermiddagen på festivalscenen. Den damen har en pipa som heter duga!

 

sabaton Sweden rock Festival 2016

Sabaton smörade till det ordentligt och lirade en hel räcka med låtar från Carolus Rex albumet. Singeln från nya plattan kändes däremot ordentligt platt.

 19

Efter rockfestivalen så har det varit en del tjat om hur bra jag ser ut i afro så Julio Pulare får hänga med till Norrland. Afro på jägarnas vis.

18

Vi gjorde et litet överraskningsstopp vid Järvzoo. Mathilda och Noel har ju aldrig kommit vargar riktigt nära och på Järvzoo är det verkligen på vargarnas villkor.

 

11

Det är vackert i fjällen! På väg upp mot Evagraven kommer man upp på den här vallen och jag kan lätt tänka mig att bo i en av de här små stugorna.

 

12

Det är köket som är huvudsaken! Maten ska man värma med bensin och inget annat! Multifuelköket från Trangia fungerar hur bra som helst! Och kaffet blir extra gott när man har bra utsikt!

13

Som vanligt så slog vi en lov upp till Evagraven. Miljön här är verkligen fantastisk och vädret var toppenbra i år så det blev en hel del klätter och kläng.

14

Det är lite svårt att begripa att den här lilla skönheten är släkt med mig men så är det ju! Freja gör sig som bäst uppe på fjället med kisande ögon och vinden i sitt hår.

15

Det är inte så svårt att räkna ut vilka som är gäster och vem det är som är fjällguide på den här bilden, eller hur! syrran hade skavsår och Stina tyckte vandringen var riktigt slitsam, men vill man bli tuff så får man kämpa på lite.

16

Fika uppe på fjällstationen är ju ett måste. STF erbjuder fantastiska möjligheter för de som inte orkar tälta, man kan stanna på fjällstationen i enorm lyx slippa vara utomhus i regns och rusk. Det blev den första övernattningen på station någonsin för vår del.

17

Den här bilden är tagen uppe på Mittåkläppen. Det är rast vila både i andlig och i bokstavlig mening. Men såklart måste någon se till att det finns förplägnad att inmundiga.

Båtliv på Utö

det blev en snabbtur ut i skärgården för att rumla runt med Annika, JP,  Aniqua och Perka. Vädret var toppen!

Båtliv på Utö

Det gäller att glida runt ståndsmässigt i skärgården.

Flyg med Bruce Springsteen

Ingen rast, ingen vila! Ombyte i bilen innan vi hoppade på flyget till Göteborg!

Bruce Springsteen Ullevi spelning 3

Bossen levererade verkligen den här kvällen och jag tror faktiskt att det inte fanns en enda missnöjd åskådare... Typ 64 000 glada allsångsjungande konsertbesökare i ett sommarvarmt Göteborg! Toppen!