I vår familj så finns det en tradition där barnen fått bjuda med sig sina kompisar och fira på Hard Rock Café i Stockholm. 

Ibland händer det mycket på kort tid, sommaren 2021 var en sådan tid i familjens liv. utöver Freja Silverhjärtas alla eskapader så kon Stina in på Högskolan i Gälve och flyttade hemifrån. 

volvo 1024x576

Efter en paus på nästan ett år så är Stina Silverhjärta i full gång med att övningsköra igen. Skolarbetet var helt enkelt viktigare än körkortet så det fick vänta. Nu är skolan klar och det är full fart framåt som gäller på alla sätt och vis.

stockholm

Vem har sagt att livet ska vara enkelt, men ibland när man släpper taget faller man uppåt. Det är bara att gilla läget, segla på och se vart de varma vindarna för en.

VörtensVännerNybodaHolme2 2

Vörtens Vänner, ett av Sveriges äldsta bryggkollektiv gick i graven under 2020. Coronapandemin skördade många fler offer än de som landade i sjuksäng. Pandemin förlamade praktiskt taget hela samhället och pågick i ett och ett halvt år, något som jag inte i min vildaste fantasi skulle kunna tänka mig. 

 

Underkategorier

har hittar ni information som vi tycker är viktig att hitta, allt på ett enda ställe