Den 25 augusti 2020, mitt under den pågående coronapandemin så mönstrade familjen Silverhjärta på galeasen Shamrock.

 

 

Det blev en märklig upptakt till Sweden Rock Festival 2019. Planen var som vanligt att familjen skulle åka ner och bo hos Janes familj i Blekinge.

Lilla Beddinge kyrka header
 
Exakt för 22 år sedan så gifte Jane och Peter Silverhjärta i Lilla Beddinge Kyrka i Skåne. Det var en mysig dag tillsammans med vänner och familj. Efter en veckas semester i Allans och Anita Nilssons sommarhus vid sydkusten så bestämde Jane och Peter sig för att just nu, här och nu skulle det kännas fint att ge ett löfte att älska varandra och ta hand om varandra i med- och motgång.

klättercenter

Freja Silverhjärta är ju klar med sina studier på Stockholms Universitet och har givit sig ut i yrkeslivet.

Det är inte alltid helt enkelt att välja vad man ska syssla med när hela världen ligger för ens fötter. Freja har ju jobbat som lönecoach hos Unionen under sina studier och hon blev erbjuden en tillsvidaretjänst när hon var klar med studierna, men hon valde att tacka nej.

Att jobba med sportklättring är mer lockande, ett fritidsintresse som är starkt både hos Freja och hos pojkvännen Alex. Det är såklart ett stort plus att hon får ha hundarna Tyra och Lillie med på jobbet, annars skulle det vara nödvändigt att skaffa platser på hunddagis och det är verkligen inte gratis.

 

Vi firade midsommaren 2019 på landet tillsammans med våra vänner. Vi hade diskuterat fram och tillbaka många gånger innan vi ändå bestämde oss för att bjuda in några goda vänner till vårt midsommarfirande.

Underkategorier

har hittar ni information som vi tycker är viktig att hitta, allt på ett enda ställe