Stockholm santa run 2018

Santa Run, en ny tradition för oss Silverhjärtan

Den 9 december samlades Jane, Peter, Stina, Freja, Alexander, Tyra, Karin, Noel, Mathilda och Triton för årets Santa Run.

Vilket härligt gäng med tomtar som tillsammans med över 1000 kompistomtar skulle ta oss runt en bana genom gamla stan och tillbaka förbi slottet. Det är en riktigt kul syn med så många rödklädda tomtar, med och utan skägg och i alla storlekar och former, som värmer upp i Kungsträdgården. Dagen till ära är isbanan fylld av isprinsessor som vackert glider runt och gör konster som vi andra bara kan drömma om.

Peter har en superhärlig tomtedräkt där han glider fram på tomtens axlar och han lockat till många rop, skratt och fotostunder. Familjen är ivrigt påhejade av Micke som håller ställningarna i publiken. Santa Run är ett välgörenhetslopp och det är andra året som familjen deltar. Det är ett härligt sätt att samla familjen runt något positivt och en gemenskap att klä ut sig, få larva sig lite och att få ut och röra på sig tillsammans. Alla kan vara med och man kan gå, jogga eller springa. Turister som besöker Stockholm får ett gott skratt och en kul stund bakom kameror och telefoner när tomtarna väller fram på gator och torg.

Över en kvarts miljon kronor drog loppet in till välgörenhet i år vilket fördelas till Operation Smile, Naturskyddsföreningen och Aktivisfonden i år. Härligt tycker vi och familjen gladdes mycket åt aktiviteten. Årets Tomte hos oss blev Peter som verkligen lyckades med att dra åt sig uppmärksamhet och många glada skratt.

Nästa år kör vi igen! Jane Silverhjärta, Peter Silverhjärta, Freja Silverhjärta, Alexander, Stina Silverhjärta, Noel Silverhjärta, Karin Silverhjärta, Mathilda Silverhjärta och Micke Silverhjärta.

 Stockholm Santa Run

 

Stockholm Santa Run

santa run 2018

santa run 2018

santa run 2018

 

Stockholm Santa Run

 

 

Stockholm Santa Run