stinastudenten7 2

Den 16 Den 16 juni 2021 blev Stina klar med Estet med inrktining på inredningsdesign och kom utspringande som en student från Designgymnasiet i Sickla.

 

Det var många känslor som dök upp där på en gång när den lilla flickan rusade ut i vuxenvärlden tillsammans med sin kompisar. Det var mycket glam, tjo och tjim men även en hel del tårar.

På många sätt var det en märklig tid, under 2020 och 2021 härjade Corona, folk jobbade hemifrån och under långa persioder kunde man inte gå i skolan. Centralprovne kunde inte genomföras och alla blev proffs på att använda verktyg som MS Teams och Zoom.

 

stinastudenten2
En skinande liten Stina kommer utspringande från skolan De t hade varit lättare om vi ändå fick träna på att springa ut i högklackat en gång innan det var dags!
 stinastudenten3  

stinastudenten4

Såklart var storasyster Freja Silverhjärta på plats för att grattulera! Kolla vad fin jag är i min nya studentmössa! Ingen kommer få skriva på utsidan av min mössa!
 stinastudenten5  stinastudenten10
 Stina Silverhjärta och kompisen Thea, välutrustade för framtiden med  mjukisdjur och skumpaflaskor kring halsen.  Ni ska se att jag kommer klara allt toppenbra, det är så vi rullar!
  

stinastudenten6

 Innan skolavslutningen hade Stina Silverhjärta ordnat med en ordentlig champagnefrukost på Söder. Ingen pandemi ska stoppa oss!
  

stinastudenten8

 Hjääälllp jag tappar nästan min studentmössa!
stinastudenten9
 Pappa Peter Silverhjärta dök såklart upp iklädd det senaste modet. Munskydd och solbrillor.
stinastudenten7
 Hela järngänget, Malin Tilde Hanna Thea och Stina är redo för att ta framtiden med storm!